DETAILED NOTES ON کامپوزیت

Detailed Notes on کامپوزیت

Detailed Notes on کامپوزیت

Blog Article

اگر کاشت‌های ایمپلنت دندانی به یک یا چند عمل جراحی نیاز داشته باشد، این روند طولانی‌تر شده و نیازمند صبر و تحمل بیشتری است.

لمینت‌های سرامیکی مطابق ساختار دندان‌های هر فرد ساخته می‌شوند و کاملا اختصاصی هستند. به همین دلیل هزینه بالاتری نسبت به کامپوزیت ونیرها دارند.

به دلایل گوناگون همچون پوسیدگی دندان، بیماری پریودنتال یا آسیب‌های خارجی،‌ دندان‌های طبیعی از دست می‌روند. اگرچه استفاده از دندان‌های مصنوعی متحرک از قدیم رایج بوده اما امروزه کاشت دندان ایمپلنت روشی مطمئن‌تر جهت حفظ و شباهت آن به دندان‌های اصلی است. ایمپلنت‌های دندانی دارای انواع مختلفی است که شامل:

از مزایای کامپوزیت ونیر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

با قرارگیری پروتز در حدود دو هفته وقت لازم است تا لثه‌ها ترمیم گردند. پروتز ها در انواع پروتز متحرک و ثابت وجود دارند. برای اطلاعات بیشتر حتما مقاله پروتز دندان چیست و چقدر دوام دارد؟ را مطالعه کنید.

استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت سبب می شود، محل جراحی با حداقل آسیب به بافت نرم و سخت، آماده شود.

مواردی که بعد از کاشت ایمپلنت باید رعایت شوند عبارت است از :

بدون شک یکی از بهترین های این عرصه، جناب آقای دکتر علی سجودی است که سالهاست با تلاش و دلسوزی خود به هموطنان عزیزمان خدمات فوق العاده و مطلوب دندانپزشکی از جمله ایمپلنت دندان ارائه نموده اند.

درد مختصر بعد از کاشت دندان که البته با داروهای مسکن کنترل می شود.

نتیجه نهایی این نوع جراحی، بهبود و التیام بهتر زخم نسبت به روش های قدیمی جراحی است.

همچنین مراقبت از لمینت دندان باعث افزایش طول عمر آن می‌شود. اگر از لمینت دندان‌های خود به درستی مراقبت کنید، می‌توانید تا مدت‌ها از آن استفاده کنید.

 ایمپلنت دندان مزایای بسیار زیادی برای جایگزینی دندان نسبت به سایر روش‌ها دارد. این روش به عنوان یک راهکار محافظه کارانه است که هیچگونه تأثیر منفی بر ظاهر فرد ندارد و فرد احساس می‌کند که از دندانهای طبیعی خود استفاده می‌کند.

گاهی برخی افراد شرایطی دارند که آن‌ها را از لمینت دندان منع here می‌کند. به طور کلی افرادی که شرایط و ویژگی‌های زیر را دارند، نمی‌توانند دندان‌های خود را لمینت کنند:

بطور کلی، برای جایگزینی دندان‌ها سه گزینه وجود دارد: استفاده از دندان مصنوعی یا همان پروتز دندان، استفاده از بریج دندانی به همراه چسب دندان و در نهایت استفاده از ایمپلنت دندانی.

Report this page